男朋友生日, 梗係要食餐好ga la!!生蠔係男朋友既至愛, 再加上有阿拉斯加蟹腳 (呢個係我地既至愛), 食評又寫得唔錯, 打去訂位先!!六點半開始, 真係要六點半才給你入坐呢!!可能早訂位既關係, 我地坐得很近攞野食既既地方, 所以很方便呢~雖然食物款式唔算多, 主打係冷盤, 但就啱晒我地lu!!蟹腳, 鮮甜好味!! 生蠔就有點苦味呢.....鍾意食蠔既男朋友, 都只係食左幾隻.....(有點失望)燒牛肉薄切, 好juicy, 正!!刺生就以北寄貝最新鮮, 不過其他刺生都唔錯, 但就無三文魚, 可能因為歐洲既飛機停航呢~甜品都有好多款式, 細細杯可以試晒咁多款, 而鍾意食苦朱古力既話就有更多既選擇~當日可能生蠔苦既關係, 唔係太受歡迎, 所以大部份人都轉食阿拉斯加蟹腳, 初時都refill得算快, 後來可能解唔切凍, refill既速度慢了下來.以呢個價錢有以上既食物同質素, 男朋友話抵呀!!仲話要encore wor

雖然食物款式唔算多, 主打係冷盤, 但就啱晒我地lu!!

蟹腳, 鮮甜好味!!

燒牛肉薄切, 好juicy, 正!!

甜品都有好多款式, 細細杯可以試晒咁多款
, 而鍾意食苦朱古力既話就有更多既選擇~

大過手指公既蟹腳
好睇但苦味生蠔