2021-11-10 220 瀏覽
收工係匯景行下,見到有閒新舖頭未食過,就打算買野食試下啦排隊聽到就話蒸飯賣淨鳳爪排骨,而且都要等多1x分鐘先有,心唸乜咁受歡迎阿之後點左2個點心 蝦餃同雞扎加多個牛肉腸,點完就等啦,都要等十幾個no. 比想像中多人等到阿姐叫我個no.啦. 我行過去就講埋我要GE係 牛肉腸同2個點心,阿姐粒聲都唔出就推一袋野比我,仲收左我張飛, 我就當然以為係我架啦行到返屋企開餐,首先食個牛肉腸,正正常常,不過有一陣怪味,可能係新裝修,機器太新.算啦 比次機會之後就另外一盒,我以為2個點心都裝曬係入面.點知一打開,竟然係鳳爪排骨飯,當下呆左,明明我攞GE時候都有講我係牛肉腸+2個點心,阿姐你執野應該知道尼袋裝咩架,點解唔同我講攞錯?仲收走我張飛推比我?2個點心貴過個飯一倍,某程度上我係被呃左20蚊,好差GE感覺,第一次幫襯,味道可以比多次機會睇下之後有無改善感GE服務質素好唔愉快,我應該唔會再幫襯
收工係匯景行下,見到有閒新舖頭未食過,就打算買野食試下啦

感GE服務質素好唔愉快,我應該唔會再幫襯
2021-11-10
10 分鐘 (外賣自取)