2018-11-20
不嬲都好鍾意食和牛!而哩間和牛價錢超親民,仲要質素幾高,而且佢係立食店,成件事好有趣。入到去其實都幾闊,而且有部抽油煙機係燒爐上面,完全唔驚會成身油味。同埋最得意係客人要企係度食燒和牛,之前都未試過,感覺幾新奇,而且啱曬香港人趕頭趕命嘅生活節奏,快快趣食完走得,哈哈!一黎我地叫咗一份定食,有沙律有湯有埋飯,仲有五塊牛。沙律啲菜好fresh,非常合我心意,開胃啊嘛。麵豉湯好濃郁,熱辣辣超正,飯亦粒粒分明,就咁食都好味。而牛當然係主角喇!雪花分佈算平均,邊邊多少少脂肪,燒完勁香口,最中意牛脂重,入口香濃!🤪另外,我特別欣賞佢嘅牛舌,大大塊好有口感,而且好爽口,牛嘅味好特岀,香!我仲燒咗佢嘅上胸腹肉,兩面燒大概廿秒,入味即融嘅感覺真係有~上下腹我感覺不大分別,大概要專家先識分喇哈哈!兩款都好好味😜門口有自助飲品機,可以用八達通自助買野飲,一啖牛一啖檸檬茶真係好正!下次要夾埋一班和牛愛好者一齊再試埋佢其他牛先!😋
下次要夾埋一班和牛愛好者一齊再試埋佢其他牛先!😋