2021-06-11 81 瀏覽
難得放假,同閨蜜行完街後黎到貓貓cafe食dinnerCafe位置十分便利,係觀塘站行5分鐘左右就可以到達,方便宜搵!同閨蜜二人order左2人套餐🤩多野食又唔洗諗配搭👍🏻餐湯附有沙律🥗濃郁嘅忌廉湯配搭菠蘿生菜沙律 真係又fresh又開胃🤤Main course我地嗌左挪威煙三文魚溫泉蛋黃金卡邦尼扁意粉🍝夏威夷風情拉絲水牛芝士手工薄餅🍕我知道坊間有好多餐廳嘅carbonara係用cream整 但原來正宗嘅carbonara係要用蛋汁!先至夠香夠好味😋urban cafe嘅carbonara就係用蛋汁整架啦~仲可以親自篤穿個溫泉蛋流d蛋汁出黎😌好療愈嘅感覺e間餐廳已經係我第2次黎,食物質素有保證仲有好多貓貓🐱愛貓人士一定要去
難得放假,同閨蜜行完街後黎到貓貓cafe食dinner
同閨蜜二人order左2人套餐🤩多野食又唔洗諗配搭👍🏻