2021-09-11 437 瀏覽
放假過嚟深水埗,而家深水埗真係多咗好多coffee shop,一條大南街行幾步都至少有成5、6間,見到好多間其實都好靚好吸引,但全部都舖仔細細已經坐滿人,唯獨呢間仲有好多位,天氣咁熱,梗係即刻走入去啦!呢間舖頭應該開咗冇幾耐,所以open rice都冇任何食評可以參考,我哋先點咗杯熱朱古力同Latte,之後再問店員有啲咩好食。佢就耐心同我哋講解咗餐牌一次,原來全部都係韓國嘢,所以我其實興趣不大,不過見佢咁落力,我哋都叫咗一客牛面肉酸種飽,等咗大概15分鐘,食物到啦!牛面肉好淋,肉上面舖上一層泡菜,味道好咸,我自己就覺得一般啦!但我反而覺得老公杯熱朱古力幾好飲,朱古力味好香好濃味,甜道適中,只可惜杯面冇任何拉花同裝修,有啲失望啫!如果想叫嚟打咭就可能唔係咁啱lu