2012-01-19 202 瀏覽
本小姐是今次的搞手, 相約朋友友, 第一次來到別人介紹的明記用餐, 結果卻是喜出望外!故此, 若今次沒有為呢間餐廳留下好評, 我也對不起自己的良心!食物質素方面: 海鮮想不到的新鮮, 尤其獅, 是我吃過甘多間餐廳之中, 這次是最好食! 另外, 其他食物都好好味, 滷水、蠔餅、芝士龍蝦、凍烏頭、豬紅湯、菜等等比我地眾人不消一刻已經食哂, 見到全場爆滿, 但仍可以維持此食物質素, GOOD!服務方面: 我們雖然被安排在角落, 但他們仍然不忘招呼我們, 時常自動幫我地換碟、加茶...非常好! 老細又熱情好傾, 迷倒了我身旁的朋友呢!餐廳裝修: 乾淨企理! 有露天及室內部份, OK架~~我只是覺得以我地所點的食物, 加埋質素及份量, 這樣的價錢是合理!大家應該多點幫呢間餐廳寫下好評! 支持一下!

食物質素方面: 海鮮想不到的新鮮, 尤其獅[音], 是我吃過甘多間餐廳之中, 這次是最好食! 另外, 其他食物都好好味, 滷水、蠔餅、芝士龍蝦、凍烏頭、豬紅湯、菜等等比我地眾人不消一刻已經食哂, 見到全場爆滿, 但仍可以維持此食物質素, GOOD!

餐廳裝修: 乾淨企理! 有露天及室內部份, OK架~~

大家應該多點幫呢間餐廳寫下好評! 支持一下!
2012-01-18