2018-10-08 757 瀏覽
今日做做下野,牙妹突然message 我話要補祝食生日飯,勁開心。開心到要開個account 打出來。人生第一次入大角咀食野,個名勁易記,前家樂🤣我生日,梗系齋等食,食咩佢安排好曬。個煲一上枱,聞到都覺得正,麻辣雞煲,牙妹話食過呢度幾次,最正最回味既都系呢個煲,微辣都可以越食越辣,完全系出邊d中辣既程度,用料十足。d雞食起來好滑,好多肉,就算咬行好深,條利都系好感受到果陣麻同辣,明顯火候控制行好,炒得好用心,先有甘入味既正正雞。以前都有食雞煲既,但都冇咩邊間真系會特登反去食,睇來終於都搵到一間值個長去既😆牙妹果然好推介,佢五食牛,都專登嗌我大愛既牛肉,佢就自己一個人消化左3碟羊肩肉,大讚麻辣羊肉😂

• 麻辣雞煲
  • 羊肩肉