老公知道我好中意大狗, 更是鐘情HUSKY, 但一真未有機會同佢地玩, 所以BOOK左呢間CAFE, 去之前SEARCH 過呢間CAFE, 知道最近發生左一D 事, 我去時都有擔心, 去完就明白點解人們會誤會左.一開門就有好幾個狗狗歡迎我地, 佢地都比想像中大. 有一位店員 / 店主朋友負責睇主狗狗, 以防止狗狗對客人過份熱情, 當客人習慣後, 就不會再叫佢地COOL DOWN . 一開始會用比較嚴厲既聲線, 令我想起我同我狗狗去街時, 佢想汪人, 我訓話既時候, 無養狗既人可能會覺得太惡.呢度既收費係$150一位, 包一杯飲品, 一客小食同一個主菜.我地主菜叫左白汁煙三文魚意粉, 同白汁鴨胸意粉, 一ORDER 完店主就去煮, 好快就有得食, 而意粉個硬度都好, 係我中意既有咬口既, 味道都好, 食飯配玩狗, 太開心啦~哈哈, 我本身有飼養細狗, 所以明白狗如果俾人打/ ABUSE 既話會對打佢既人有咩反應, 係店主同狗狗既互動睇到佢地好中意店主, 而唔係店主一舉手, 佢地就驚既反應. 狗狗會主動訓到店主既腳邊. 店主更主動叫狗狗們同我地黎左張大合照~

食飯配玩狗, 太開心啦~哈哈,
店主更主動叫狗狗們同我地黎左張大合照~
2017-03-14