2022-11-10 145 瀏覽
是日同公公婆婆慶祝50結婚週年,全家人帶佢地塊食餐好嘅賀賀佢!灣仔地區就返佢地兩老,非常方便。職員好好好,耐心咁樣介紹我哋試澳洲龍蝦鮑魚宴😛百花炸釀蟹鉗,炸粉唔厚,而且好厚肉!煎炸的食物永遠是最受歡迎的,新鮮炸好,熱辣辣的,入口香脆,中間釀蟹鉗的部分相當彈牙可口,不錯。翡翠如意帶子,西芹都炒得好爽口,帶子爽口彈牙,食落並不算油膩,總算在合格且分數高一點吧。什菇炆伊麵炒得非常乾身,而且完全冇油膩嘅感覺🙊啱晒一班老友記👵🏻👴🏻蠔王鮑魚扣花膠,舊舊都浸得好林,加埋啲汁同埋鮑魚,配搭一流,非常好食!花膠都吸晒啲精華✨✨海王蟹籽蛋白炒飯完美展示左大廚嘅功架!鮮味重,又有蛋白香🍳呢間真係好啱一家大細一齊嚟食😎全家人都食得好開心🥳