2016-11-27 654 瀏覽
一行八人係落雨天搵嘢食,有朋友推介佢呢間東湖菜館,入面真係小人到爆,入座率大約一成,本身都有少少諗住有機會中伏,點知真係中咗,分享下有咩咁中伏!!首先我哋叫咗個二人套餐,叫炒蜆又冇蜆,最尾叫咗蒸魚同埋扇貝,味道都OK ,起碼叫做新鮮同埋蒜蓉味都幾濃郁。通菜炒鮮魷比較膩但係冇咩味,不過口感爽口都尚算合格。戲肉就係粟米羹,本身已經淡到無論,同出面食好杰身嘅粟米羹簡直係一天同地嘅分別,仲要唔止有一隻嘢喺裏面,衛生情況有圖有真相⋯另外叫咗蒜蓉蝦,啲蝦唔夠新鮮,有少少霉。不過起碼都叫做冇發臭⋯豆腐斑腩先搞笑,個個人都食到啲豆腐有少少變酸,因為實在太明顯,係已經啱啱變咗味,之後同店家講最後換返一點普通白菜仔⋯好耐未試過食晚餐咁激氣,我諗呢一世人都唔會再嚟!

通菜炒鮮魷比較膩但係冇咩味,不過口感爽口都尚算合格。
好耐未試過食晚餐咁激氣,我諗呢一世人都唔會再嚟!
2016-11-26