2022-04-19 241 瀏覽
好耐以前得一個鋪位嗰陣已經有幫襯,有次同男朋友去食嗰陣我哋係最尾一台,同師傅都有傾有講仲送咗個骨附雞俾我哋,嘢食又好食,嗰陣已經諗之後一定會keep住幫襯。但係而家越開越多間分店之後好似完全變咗另一回事,我哋次次都係幫襯荔枝角嗰間,但係而家開埋新舖位之後次次嚟親都係有唔好嘅體驗,每次都員工態度好惡劣嘅問題,首先鋪面有三名員工,我哋去到門口見到入面有好多位但係都要等咗幾分鐘先有人俾我哋入去坐,然後坐低咗一陣有名男員工又走過來類似呼喝嘅語氣話:針卡!呢個都算啦 跟住我哋坐緊嗰個位有啲凍所以坐咗喺隔離(近主通道,但係同一張四人枱黎)有個員工:你哋坐出面一陣間有人點入嚟坐?(嗰個時間勁多空枱…😅)勁無禮貌跟住我話凍佢先俾我哋坐另一個位食食吓烏冬嘅期間,又聽到啲員工喺度大聲閑談講話唔知咩公司條數,其實真係唔使咁大聲傾偈食物方面:以前食嗰啲全部都係熱辣辣 唔明點解而家連關東煮都係暖一食就知唔係啱啱整起之後應該都真係唔會再幫襯

有個員工:你哋坐出面一陣間有人點入嚟坐?
(嗰個時間勁多空枱…😅)
勁無禮貌
跟住我話凍佢先俾我哋坐另一個位