2011-09-12 235 瀏覽
買了團購一試, 發現整體上出品不俗~ 點了個皮蛋芫茜湯底+清湯底, 意想不到"清湯"是蕃茄栗米湯底, 好意外~~ 丸類唔係鮮肉類ge丸, 但不錯, 唔係求其入貨"夫衍"o個種, 係彈牙好味o既~~ 而d蔬菜亦好乾淨 羊肉無"蘇味", 唔韌有彈性, 而且有口感~~ 淥到過咗時間仍唔覺好鞋, 可接受~~ 我敏感無食牛&海鮮, 反而我個friend就"全牛宴", 狂食牛肉, 佢話好靚好好味, 但切得薄咗d~~佢結論係:"最好GE出品係肉類&海鮮"~~ o個度ge服務唔錯, 有求必應, 而且會清楚解釋, good ~另外, 團購券個電話太難打, 成日無人聽...唯有打網友留ge電話, 點知o個個人話佢無o係牛大哥做, 但好好人咁幫我搵電話簿, 比咗另一個no.我, 先可以成功預約咋, 真係好多謝佢~~ 希望下次再去ge時候, 係同屋企人去啦~~~
買了團購一試, 發現整體上出品不俗~

而d蔬菜亦好乾淨

希望下次再去ge時候, 係同屋企人去啦~~~
2011-09-08
  • 安格斯肥牛 羊肉