2024-05-23 53 瀏覽
餐廳近期佈置粉粉嫩嫩超夢幻,約定了姊妹們要去試試。當日去到原來係做緊獨角獸主題,卡位有小天馬同我地一齊食晚餐,menu亦係好精美,如果係芋頭控更加要去試佢地既主題食物! 打卡一流士多啤梨慕絲梳乎厘,屬於較fresh既一款梳乎厘。士多啤梨果肉同慕絲既份量都多,梳乎厘軟綿綿又有香濃蛋味。香濃龍蝦扁意粉,好充足又夠濃既醬汁掛滿意粉,龍蝦肉份量都OK亦啖啖肉。Lotus 海鹽焦糖法式吐司,暖暖的法式吐司好鬆化,好脆口,上面有球香滑雲呢拿雪糕,凍冰冰,夾埋食好正! 另配有焦糖香蕉、lotus 餅,同埋海鹽焦糖牛油,好邪惡但好好味!caramel latte,好香甜,鍾意佢有焦糖味,帶有奶泡。tiramisu latte ,濃濃既咖啡味,撈好cream 好滑同creamy,帶點微苦。
餐廳近期佈置粉粉嫩嫩超夢幻,約定了姊妹們要去試試。