成個餐牌都係圍繞住越南野 呢間鋪頭有啲難搵 而且鋪頭細細比較簡陋 冇咩設計特色 但係食物質素幾好 值得黎搵食😋.👅烤豬肉撈檬 $50食落豬肉因為烤過所以幾香口😍亦都幾入味 雖然佢唔似得其他食越南粉嘅鋪頭有一支魚露嘅嘢 但係佢個底有足夠嘅汁比你撈 加上有好多配料 令到撈矇都可以好入味😋😋.👅蟹膏番茄湯檬 $50呢個好食 湯底唔錯 雖然唔係勁濃勁重口味嘅蕃茄湯底 但清清地唔會好酸而且又鮮蕃茄做配料 個重點係個❗️蟹膏餅❗️omg勁好食😍😍😍😍😍因為個蟹膏會吸晒成個湯嘅味 再加上有蟹膏嘅鮮味 跟住大大舊 好好食‼️完全可以因為個蟹膏餅而嚟多次😋😋😋.👅越式法包 $40因為呢個入邊有芫荽所以我就唔係幾鍾意 但純粹係個人口味問題 呢個包都幾正宗 同入面有好多料.👅芒果沙冰 $30呢個芒果沙冰🥭🥭🥭都好好飲雖然唔似沙冰因為佢將啲冰打到好碎 反而我更加鍾意😂因為做到好滑 似smoothie.不過有啲挑剔係 餐廳會用一個膠餐盤 放上食物比你 好似快餐店個啲托盤 覺得唔係幾靚 反而影響到用餐觀感 唔用托盤會好啲🤔🤔———📍第一郡

👅烤豬肉撈檬 $50
烤豬肉撈檬