2023-08-28
嚟到見到餐牌好多都好想食,仲有新菜式秘製蒜蓉豬手,7月份嘅醬油蟹拼盤仲有優惠價$188,真係勁吸引!不過要留意要電話訂座先有優惠(公眾假期就冇嘅),想食嘅話可以星期一至四嚟~不過星期六日就要夜晚7點前。我哋今晚過咗時間,所以就冇㨂到醬油蟹,㨂咗另一新菜式秘製韓式五花肉配生菜(⊃^-^)⊃♡-前菜:有兩款,一款辣一款唔辣,最鍾意唔辣嘅薯蓉同大豆芽!!- 鐵板燒濟州黑毛豬配生菜拼盤:黑毛豬肉質香嫩多汁,油脂豐富而不膩。配上新鮮的生菜同醬料,可以夾住肉片、前菜一齊食,口感清爽開胃。- 韓式醬牛肉紫菜飯卷:將炒過嘅醬牛肉、白飯、醃蘿蔔、蛋等等捲喺紫菜裡面,面頭仲撒上芝麻,加上韓式紫菜嘅獨有油香,好味!!- 韓式牛肉炒粉絲:將大大塊牛肉、粉絲、洋蔥、紅蘿蔔等材料炒埋一齊,口感勁豐富。粉絲好有嚼勁,牛肉又好嫩滑,蔬菜夠晒爽口,味道香濃。- 韓國燒酒-桃味:添加了咗桃嘅果汁同香氣,味道清甜順口,好易入口,所以都好適合女仔飲。- 草莓牛奶配蜂巢特飲(2人份):見到勁多女仔都點呢個,忍唔住要跟風😂本身草莓牛奶都有少少甜品,再加埋我塊蜂巢,令甜味更突出,但唔係死甜嗰種,而係清新嘅蜂蜜甜味!份量好多,一
-前菜:
有兩款,一款辣一款唔辣,最鍾意唔辣嘅薯蓉同大豆芽!!
- 鐵板燒濟州黑毛豬配生菜拼盤:
- 韓式醬牛肉紫菜飯卷:
- 韓式牛肉炒粉絲:
- 韓國燒酒-桃味:
- 草莓牛奶配蜂巢特飲(2人份):
我塊蜂巢,令甜味更突出,但唔係死甜嗰種,而係清新嘅蜂蜜甜味!份量好多,一瓶夠晒兩個人飲!