2007-07-17
149之後, 大家仲未散住, 過來了這邊食宵夜.第一選擇太多人, 十點仲有排等, 免了, 馬上過來這裡. 人不多, 放著現在台, 說真的, 有點ESPN Sports Bar的味道. 這棟大廈係三合一, 下面係運動舖頭, 中間那層係我們惠顧的店, 上面係酒吧. 都係以運動作主題.要了個宵夜分吃, 另再叫飲品.巴馬火腿百吉包: 5分, 巴馬火腿基本上係咬唔開的, 肉質好差. 當然, 這價位又可以期望甚麼? 都係自己笨, 叫甚麼火腿蛋已經可以, 係要挑戰. 唉! 反而百吉包熱熱脆脆的, 幾好.凍蜜桃綠茶: 4分, 太甜, 無乜蜜桃味.據亞妹同姊妹J講, 她們的食物都係麻麻. 大家都一致認為飲品太甜, 點解? 今期糖水平? 侍應們的衣服係著給鏡子看的, 而他們的服務水平亦跟我們保持一定的距離.這裡的最大賣點係坐得舒服, 環境好適合一班人好好地傾計. 但係如果連飲品都搞得唔好, 點叫人來?
要了個宵夜分吃, 另再叫飲品.
凍蜜桃綠茶: 4分, 太甜, 無乜蜜桃味.