2018-06-11 308 瀏覽
見到open rice 無限好評,加上往年食過,印象中係ok,所以下午茶時間路過燈籠街,喺門口睇左陣menu, 雖然唔見有擺下午茶menu, 不過無所謂,都行左入去。-入去坐低發現有下午茶,可以揀4 個小食,1個芭菲,2杯特飲我地叫左一個bbq醬既辣肉腸pizza, 黑松露薯條,磨菇湯,忌廉泡芙,兩杯菠蘿特飲同埋朱古力brownie芭菲。-食物上枱時,磨菇湯微暖,薯條凍,2隻雞翼凍且好咸,非常失望,個湯算數,雞翼又咬左啖算數,但成個薯條凍冰冰,於是我叫待應換比我,個女仔佢拎到去水吧同個吧個女仔講,水吧個女仔伸長條頸,登大隻眼,打開口個咁望住我坐緊果張枱,我諗我呢個要求都唔係好過份姐,洗唔洗咁既反應呀?我唔介意你地覺得我呢個要求麻煩,但係呢個反應唔應該比我見到?-之後薯條再出黎,熱辣辣,脆脆地,佢亦無比醬我,我都廢時問佢拎,但絕對比食凍同林既野好好多-基本上,明明係可以做得好,但唔做,裝修幾靚都無用!失望!
入去坐低發現有下午茶,可以揀4 個小食,1個芭菲,2杯特飲
基本上,明明係可以做得好,但唔做,裝修幾靚都無用!
失望!