推薦:Recommend:1. Custom Pizza ( Pepperonis, Italian Spicy Sausages, Mushrooms, and Mozzarella)2. Linguine Carbonara 3. Loaded Fries同個同事討論完就決定嚟食呢間,揀佢因為我中意食pizza 意粉呢類,而登龍街呢到呢間咁開揚嘅鋪頭又好eye-catching,同埋佢望落去好有質感。坐入去食緊先感覺到,啲人喺出面排小巴,而我就喺入面食嘢,個感受係幾盞鬼!哈!好簡單嘅menu,唔算多選擇,但好多配搭。如果淨計pizza同salad bar嚟足十次都可以食到唔同款!如果得兩個人又唔特別大食嘅話,一個 pizza 加一份loaded fries就啱啱好,如果一個人嚟就可以淨叫一客意粉,或者係一客salad加杯咖啡都係啱啱好。喺呢到食嘢好舒服,除左上面提到嘅莫名快感之外,係呢到畀到一種chill嘅氛圍人,似cafe咁。Menu上面寫著pizza 3分鐘焗起,係假假地,由落單開始要差唔多十五分鐘至二十分鐘,但呢個等待係值得嘅!佢係薄底pizza,上面嘅料比例上啱啱好,而且材

推薦:
Recommend:

2. Linguine Carbonara
3. Loaded Fries

Menu上面寫著pizza 3分鐘焗起,係假假地,由落單開始要差唔多十五分鐘至二十分鐘,但呢個等待係值得嘅!佢係薄底pizza,上面嘅料比例上啱啱好,而且材料嘅味道會比其他店濃郁。

喺差唔多時候,店員上埋個loaded fries。呢個喺我眼中係驚喜之作,因為首先喺menu到見到有兩隻芝士同荷蘭醬,之後上枱嘅時候伴隨嘅係黑松露嘅香氣。再者薯條夠脆,亦係金黃色表皮。你話驚唔驚喜丫?

最後就係個 carbonara,一眼望落去係正常意粉size,好討喜,因為我比較唔太好啲太大份嘅意粉。味道則係夠濃,用料都好夠。

上面講到嘅三樣嘢食都係色香味俱全,即係又好睇、又好聞、又好食咁解。

But (總有個but)
嘢飲太貴喇,咖啡價錢還可以,bottle beer 就真係貴得過份左。corona 都要近50一枝,叫唔落架嘛。
另外open kitchen到嘅店員冇戴口罩!

總括嚟講嘢食係物有所值,飲品就貴啲。可以一食再食,希望keep到水準!
Linguine carbonara
Drinks menu