2016-10-20 1636 瀏覽
高質扒房,真心好高質。鐘意食羊架,平時自己煎嗰d唔會咁新鮮好味,因為貪平買雪藏,呢度食嘅味道勁fresh,應該係新鮮嘅肉黎!慢煮三文魚配香草乳酪汁慢煮嘅野真係不得了!可以做到中間係睇落唔熟,仲係蝦肉色表面有煎過,好脆。入面嘅肉好鮮美,三文魚油好香,唔似淨係煎嘅咁油膩!炭燒美國安格斯肉眼配薯泥雜菌招牌菜!好大塊牛扒,仲有格紋!5成熟嘅肉,用肉刀好輕易就切得開,中間係粉紅色,唔會流血水。肉質好柔軟,表面有少少海鹽調味,只有新鮮嘅扒先會做到咁好味!三文魚他他配香草煙三文魚加左香草同乳酪醬做成他他,香草同三文魚原來真咁夾!parma ham溫泉蛋配黑松露筍沙律有晒三樣我鐘意嘅野:咸香伴住少少豬油嘅parma Ham, 熟度係只蛋白包住完全生嘅溫泉蛋,配勁新鮮嘅露筍!雪糕麵包布旬配榛子吉士汁平時唔食麵包布旬嘅,因為覺得完全唔好食,但食完呢個,信心返晒黎!原來可以咁好食!好緊密嘅"麵包",味足但唔硬。意大利奶凍配格雷伯爵奶茶奶凍唔會太甜,好彈,奶茶嘅茶味好重,mix埋一齊勁夾!

慢煮三文魚配香草乳酪汁
慢煮嘅野真係不得了!可以做到中間係睇落唔熟,仲係蝦肉色
炭燒美國安格斯肉眼配薯泥雜菌
招牌菜!
好大塊牛扒,仲有格紋!
三文魚他他配香草
煙三文魚加左香草同乳酪醬做成他他,香草同三文魚原來真咁夾!
parma ham溫泉蛋配黑松露筍沙律
雪糕麵包布旬配榛子吉士汁
意大利奶凍配格雷伯爵奶茶
奶凍唔會太甜,好彈,奶茶嘅茶味好重,mix埋一齊勁夾!