2017-07-05 89 瀏覽
來自日本嘅meatking ,開設於銅鑼灣,真係為附近嘅打工仔增添不少口福,首先點左自己喜好口味嘅主食(有多種口味和三個份量嘅鐵板漢堡扒 ,雞扒,牛扒,仲有漢堡扒拼牛肉粒),至後再考慮要唔要加$18享用任食餐包和白飯,又或者加$58就可直接享用全套半自助餐。沙律吧選擇種類都好多 ,另外都有餐湯供應今日係洋葱湯同忌廉玉米湯,當然餐包都已經包括在半自助餐嘅系列。主餐上場我點左紫蘇葉蘿卜漢堡扒,日式風味而且自己對紫蘇葉嘅獨愛所以選擇了呢款,上於鐵板所以一定夠熱,但肉汁滿滿,肉味濃厚,配上蘿卜蓉,減去油膩感真係唔錯。飲料,甜品亦包在半自助餐系列,果汁,西茶,汽水,咖啡,甜品方面有雪糕,簡單嘅蛋糕,jelly杯仲有生果,Cp值超高,所以絶對係銅鑼灣嘅口福
真係唔錯。