2019-02-14 316 瀏覽
餐廳的環境不錯,很寬!所以坐得很舒服。可能因為我地食飯的時間早,around 下午6:30左右,所以沒有甚麼人,坐得很舒服。稍後繁忙時間就不確定了~友人叫的是泡菜牛肉飯(依稀記得好似系咁嘅名,可惜沒有影相)。味道有點辣,不過非常香口!食完一淡還是想繼續食,我食開譚仔三小辣,食lee個冇問題,不過我朋友平時唔系點食辣,佢食左三分之二就放棄了~~  雖然我食左一淡,不過我都見到材料好足~我就食帶子有機五穀忌廉飯,帶子好嫩!而且飯好想~~ 而且唔咸,味道剛剛好!!! 唔會話食完之後瘋狂飲水!真係超級驚喜,而且我覺得飯量都好足夠,我諗男仔黎食都應該ok~ 好食到,我全部食曬~服務人員態度也不錯~ 會主動添水,所以都幾驚喜,唔洗主動揮手叫~不過上餐時間有點耐,當時我冇記錯應該得3~4圍臺,不過上菜時間都要成15~20分鐘左右,比起出邊D餐廳稍微有d慢,所以如果系繁忙時間的話,有機會更耐~

燒帶子有機五穀飯配忌廉汁
2019-02-13