招聘中
薪金面議
18天前
2018-07-27 934 瀏覽
放工約左同事一齊去食個飯傾下計,同事推薦呢間係南華會嘅酒吧,話佢嘅酒同野食都好得,咁就一於去呢道啦!- Pepperoni, Sausage, Mushroom, Tomatoes & Olives$135好搞笑😂佢個菜名就係佢地材料😂👍🏻所以唔洗多講,大家都知佢有咩材料啦😂佢餅底係好薄身個隻餅底,上面舖滿材料,配上蕃茄醬汁,好好食!值得一提係佢個pizza唔係用平時個隻切法,佢將pizza切到細細塊咁,做到好似係一口pizza咁,一邊傾計一邊飲酒,一邊仲一口pizza,唔經唔覺個pizza就食哂,食得好開心!大推- Macaroni & Cheese $120OMG!呢個超邪惡超好味經佢焗過嘅芝士好香,完全做到拉絲嘅效果,醬汁好creamy,再配埋煙肉一齊食,簡直就係無敵!大大推好想講嘅係,係呢道每枱都會比花生你,而且係無限refill,更重要係佢呢道係可以比你隨手扔花生落地!可以咁樣無拘無束咁扔花生落地,我咁大個女都係第一次,同行嘅同事全部都食得好開心!其實我地將幾個每人都有飲到唔同嘅酒同mocktail,但冇影到相就唔介紹喇。總結:價錢雖然佢唔太平,但真心真係食得好開心,飲得好開

- Macaroni & Cheese $120
OMG!呢個超邪惡超好味

大大推

總結:價錢雖然佢唔太平,但真心真係食得好開心,飲得好開心,傾得好盡興!我同同事都不約而同話要一齊再返泥食過!超級推薦大家泥!