招聘中
薪金面議
20天前
2013-12-01 3086 瀏覽
在2011年之後,INN SIDE OUT在新寧大廈的地方,可說是我跟朋友聚腳的好地方花生吃到一地都是,把酒聊天的好地方但當得知新寧大廈要拆的時候實在感到不快,因失去了一個好地方搬到南華會後,已經去了2次不過環境比新寧大廈少了一份熱鬧始終是南華會的地方,感覺不是那麼自由。但食物依舊好吃, 因天氣凍,大家太肚餓, 所以影了一張相ONION RING,HOT WINGS, SEASON FRIES ,HOEGAARDEN依舊是我的至愛!ONION RING=好大碟雖然好似好熱氣,但炸得好好D洋蔥好FRESH!!點埋個BBQ醬,正HOT WINGS=少少SPICY配西芹唔太濟個醬好配合,D雞翼夠熱SEASON FRIES=夠脆好好味!下次會點CHEEZY FRIES!!!!但因為今次叫左ONION RINGS!!!HOEGAARDEN=好凍第一啖D泡泡留晒係咀角不過只招待南華會會員,會費$120, 不過寄回會員卡,你會發現有$150 CASH CUOPON及送了幾張生力啤的飲劵
在2011年之後,
INN SIDE OUT在新寧大廈的地方,
可說是我跟朋友聚腳的好地方
花生吃到一地都是,把酒聊天的好地方
但當得知新寧大廈要拆的時候
實在感到不快,因失去了一個好地方
搬到南華會後,已經去了2次
不過環境比新寧大廈少了一份熱鬧
始終是南華會的地方,
感覺不是那麼自由。
但食物依舊好吃, 因天氣凍,大家太肚餓, 所以影了一張相
依舊是我的至愛!
ONION RING=好大碟
雖然好似好熱氣,但炸得好好
D洋蔥好FRESH!!點埋個BBQ醬,正
HOT WINGS=少少SPICY
配西芹唔太濟
個醬好配合,D雞翼夠熱
SEASON FRIES=夠脆
好好味!下次會點CHEEZY FRIES!!!!
但因為今次叫左ONION RINGS!!!
HOEGAARDEN=好凍
第一啖D泡泡留晒係咀角
不過只招待南華會會員,
會費$120, 不過寄回會員卡,
Season Fries
2013-11-30
Season Fries
  • ONION RING, HOT WINGS, SEASON FRIES ,HOEGAARDEN