2018-05-21 574 瀏覽
Fashion walk一向有個小小嘅美食and啤酒天堂,但係近排,呢度所有食肆嘅outdoor area,都唔提供服務,地方亦交由fashion walk員工管理,所以如果係戶外食野嘅話,你只可以行入餐廳order,亦都要自己拎餐,同埋所有嘢會會轉晒做外賣盒。個重點係,長期都會有清潔姐姐企喺你附近,好似比人望住食飯咁,其實唔多唔少都已經冇咗以前好chill嘅感覺,而fashion walk嘅brand image都會大打折扣。今日嚟elephant grounds食邪惡嘅Grilled cheese!!! 呢度嘅芝士真係好多好厚,每一啖都係超級香濃嘅芝士味,而且仲可以拉絲拉好長,多士亦都超級超級香脆,咬落去簡直係天堂級嘅享受。我多數食第二舊先會點番茄湯,因為開始有少少膩,而番茄湯嘅酸酸甜甜可以減少膩感,而會為grilled cheese帶來新嘅味道配搭!