餐廳環境真係好適合打卡,之前已經試過一大班朋友過嚟,飲下酒叫咗啲小食就冇試過正餐,佢啲小食真喺幾唔錯,今次同閨密嚟慶祝生日。佢哋啲signature Cocktail/mocktail 其實真係好有特色,今次叫咗啲QQ類型,Flamingo $68 超可愛嘅紅鶴杯,喱杯喺無酒精的,另外嘅after Nightfall就比較重少少酒味,但係佢嘅漸變色好靚好夢幻,其實佢仲有一啲閃閃發光嘅Cocktail,不過今日做唔到,唯有下次再嚟啦。前菜叫咗個生牛肉他他伴黑松露配10年陳醋$188,陳醋配搭酸味味,好適合作為開胃菜,配上多士簡直一流,但係少啲少啲咁樣食嚟送下酒都唔錯。主菜叫咗澳洲MB2嫩牛柳$398五成熟真係剛剛好,份量就細咗啲,不過兩個女仔食就啱啱好,其實最重要都係方便打卡靚啫。蘇格蘭蟶子胖虎蝦玫瑰醬意大利飯$298好大隻蝦同聖子,我發現佢仲有魷魚普通鮮蝦魚柳等等其他海鮮喺入面架。如果真係要嚟慶祝嘅話,記住預早book枱,同Staff講返聲係慶祝,等佢俾啲靚啲嘅位。同埋呢呢度其實有室外可以望到海景,但係因為今日天氣比較差落大雨,室外場地就冇開放啦。不過唔緊要,下次總會有時間再嚟。

主菜叫咗澳洲MB2嫩牛柳$398

蘇格蘭蟶子胖虎蝦玫瑰醬意大利飯$298