野食係唔錯,只是其中一個明太子獅子狗咸左d,最不滿係一個女員工服務態度超級極度差,女友就係食左個明太子獅子狗覺得咸左d,見女店員空閒行過就問她有無茶或水,但個女店員就轉身背向我們整理其他枱面,邊說茶每位收十蚊,收錢唔緊要,十蚊比得起,但都起碼尊重下面對客人講解呀😡而且個張枱都無野要執都搵野黎執🙄送茶來的時候,因為二人枱而且還有其他食物沒太多空間,理應可能要執一執枱上碗碟謄出空間再放送來的食物或飲品,但她沒有,她直接強制放在碗碟之間,個杯茶是傾斜的🙄我和女友見到都好愕然,自問去到我地又無特別要求又無比過說話佢聽,送菜落柯打都唔該前唔該後,但都受到噤既態度,餐廳野食係唔錯,但因為呢個員工我唔會再去呢間野度食,背脊骨落😡本人從未打過食評,如果大家覺得我係打手抺黑歡迎大家上去親自感受下😒
2018-06-22