平時鐘意食牛角放題既我 終於搵到更加好味既替代品喇!!!呢間既牛款款都高質過牛角(想哭꒦ິ^꒦ິ)啲牛既𝐪𝐮𝐚𝐥𝐢𝐭𝐲好好 唔會覺得係食緊放題雖然係就係貴過牛角既 不過呢間真係 好 好 味 !(打手𝐦𝐨𝐝𝐞)(⁎˃ᴗ˂⁎) 今次我地揀咗𝐂𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞 𝐂 因為見佢寫住係日本產黑毛和牛𝐜𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞就揀咗佢 ($𝟓𝟗𝟖)𝐬𝐜𝐚𝐧完𝐐𝐑 𝐜𝐨𝐝𝐞點緊餐嗰陣店員已經送咗個是日寶盒黎因爲放咗乾冰所以一直冒住煙 係塊好打卡𝐚𝐛𝐥𝐞既和牛西冷和牛既油花好平均 同埋都有返啲厚度 唔會薄到好似紙咁每邊燒𝟏𝟎秒已經食得 真係入口即融 好重和牛既油脂香⚗︎·̫⚗︎第二樣送上黎既就係擺得好靚既「極上花盛合」將啲肉卷到玫瑰花咁 好啱要打卡既朋友仔裏面有齊有和牛肋肉、和牛里脊肉、里脊肉、牛外橫隔膜、豚肋肉、牛舌、同少少南瓜同菇雖然呢度既和牛冇頭先塊西冷咁重油花但因為係和牛黎 所以食落都好軟嫩 同埋記得點佢地個牛舌黎食佢地個「極上特上牛舌棒」同「厚切牛舌」厚到好誇張個人覺得厚切牛舌好味啲燒到表面香脆裏面仲係好爽彈 用生菜包住食就冇咁膩我地都有再𝐞𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞「和牛里脊肉」& 「大判壽喜燒牛里脊肉」和牛里里脊肉既油花好平均 大判壽

平時鐘意食牛角放題既我 終於搵到更加好味既替代品喇!!!
呢間既牛款款都高質過牛角(想哭꒦ິ^꒦ິ)
啲牛既𝐪𝐮𝐚𝐥𝐢𝐭𝐲好好 唔會覺得係食緊放題
雖然係就係貴過牛角既 不過呢間真係 好 好 味 !
(打手𝐦𝐨𝐝𝐞)(⁎˃ᴗ˂⁎)

𝐬𝐜𝐚𝐧完𝐐𝐑 𝐜𝐨𝐝𝐞點緊餐嗰陣店員已經送咗個是日寶盒黎
因爲放咗乾冰所以一直冒住煙 係塊好打卡𝐚𝐛𝐥𝐞既和牛西冷
和牛既油花好平均 同埋都有返啲厚度 唔會薄到好似紙咁

第二樣送上黎既就係擺得好靚既「極上花盛合」
將啲肉卷到玫瑰花咁 好啱要打卡既朋友仔
雖然呢度既和牛冇頭先塊西冷咁重油花
但因為係和牛黎 所以食落都好軟嫩

同埋記得點佢地個牛舌黎食
佢地個「極上特上牛舌棒」同「厚切牛舌」厚到好誇張
個人覺得厚切牛舌好味啲
燒到表面香脆裏面仲係好爽彈 用生菜包住食就冇咁膩

和牛里里脊肉既油花好平均
大判壽喜燒燒完沾埋溫泉蛋食好嫩滑(´ސު`)

燒生蠔都要叫呀 我𝐞𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞咗𝟑、𝟒次
佢地既生蠔唔算大隻不過都算幾新鮮

最後食咗條白桃烏龍茶雪條
外層帶有淡淡既白桃味 入面就係濃郁既烏龍茶雪糕
睇落冇咩特別不過又幾好味 出面好似冇見過有呢款雪條買~