招聘中
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
譚仔又出新野 所以我放左學又嚟食啦🤣🤣其實見到幅相都猶豫左一陣叫唔叫好🤔因為驚好大浸黑蒜味🧄🧄但係為左幫大家試下伏唔伏😏就叫左啦🤫雞肉鮮淮山黑蒜清雞湯米線(十小辣)💰$𝟒𝟒($𝟒𝟑+$𝟏加辣)最多可加配兩款配料 辣度就由𝟏𝟎小辣起🌶由黑蒜同雞熬製嘅湯底甘甜得嚟黑蒜味又唔會過重🤤飲落好暖胃 絕對係養生之選♨️我自己就加左十小辣 我覺得係好明智嘅選擇🤣因為如果唔加辣應該會寡左少少🤔太辣又會蓋過曬湯底嘅味🌶所以十小辣應該係啱啱好🫶🏻本身呢個米線有雞肉、鮮淮山、腐皮、韭菜同黑蒜 仲有蟲草花添阿🤤所以我就無加其他配料 但如果加腩肉應該都幾好食🤣雞肉唔係平時譚仔個種雞肉片 而係雞件🐥食落好有雞味又夠滑 應該係雞腿肉😋而鮮淮山咬落去係爽的!我平時食開個啲係粉嘅 所以有啲驚訝🤣 但爽嘅又幾好食喎 不過淮山味就唔算好重~但食食下發現有半舊唔知點解黑黑色好似燶左咁…😹🌟整體而言:今次呢個雞肉鮮淮山黑蒜清雞湯米線我覺得比之前出嗰個木瓜魚湯米線更出色💫唔抗拒蒜味嘅朋友可以一試😚👍🏻味道😋:𝟒/𝟓 環境🌄:𝟒/𝟓服務🙆🏻‍♀️:𝟓/𝟓性價比🤩:𝟒/𝟓 (免加一)回頭率🔙🥳:𝟒/𝟓• ─── @𝓱𝓮𝓲.𝓵𝓮𝓽𝓼.𝓯𝓮
譚仔又出新野 所以我放左學又嚟食啦🤣🤣
其實見到幅相都猶豫左一陣叫唔叫好🤔
因為驚好大浸黑蒜味🧄🧄
但係為左幫大家試下伏唔伏😏就叫左啦🤫

雞肉鮮淮山黑蒜清雞湯米線(十小辣)
💰$𝟒𝟒($𝟒𝟑+$𝟏加辣)
最多可加配兩款配料 辣度就由𝟏𝟎小辣起🌶
由黑蒜同雞熬製嘅湯底甘甜得嚟黑蒜味又唔會過重🤤
飲落好暖胃 絕對係養生之選♨️
我自己就加左十小辣 我覺得係好明智嘅選擇🤣
因為如果唔加辣應該會寡左少少🤔
太辣又會蓋過曬湯底嘅味🌶
所以十小辣應該係啱啱好🫶🏻

本身呢個米線有雞肉、鮮淮山、腐皮、韭菜同黑蒜
仲有蟲草花添阿🤤
所以我就無加其他配料 但如果加腩肉應該都幾好食🤣
雞肉唔係平時譚仔個種雞肉片 而係雞件🐥
食落好有雞味又夠滑 應該係雞腿肉😋
而鮮淮山咬落去係爽的!
我平時食開個啲係粉嘅 所以有啲驚訝🤣
但爽嘅又幾好食喎 不過淮山味就唔算好重~
但食食下發現有半舊唔知點解黑黑色好似燶左咁…😹

🌟整體而言:
今次呢個雞肉鮮淮山黑蒜清雞湯米線我覺得比
之前出嗰個木瓜魚湯米線更出色💫
唔抗拒蒜味嘅朋友可以一試😚👍🏻

味道😋:𝟒/𝟓
環境🌄:𝟒/𝟓
服務🙆🏻‍♀️:𝟓/𝟓
性價比🤩:𝟒/𝟓 (免加一)
回頭率🔙🥳:𝟒/𝟓

• ─── @𝓱𝓮𝓲.𝓵𝓮𝓽𝓼.𝓯𝓮𝓪𝓼𝓽 ─── •
👧🏻|香港𝟎𝟎後𝐅𝐨𝐨𝐝𝐢𝐞🤤🇭🇰
❤️‍🔥|美食情報💥|真實食評🫦
💰|尋覓𝐂𝐏值高嘅美食👅

𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓫𝓻𝓲𝓷𝓰𝓼 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓽𝓸𝓰𝓮𝓽𝓱𝓮𝓻 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓯𝓸𝓸𝓭👩🏻‍🤝‍👩🏼🍩
𝓗𝓮𝓲 𝓛𝓮𝓽’𝓼 𝓕𝓮𝓪𝓼𝓽, 𝓪𝓵𝔀𝓪𝔂𝓼 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝓹𝓵𝓪𝓬𝓮💗

★ 🥰如果喜歡我嘅分享✨
➜ 記得𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰🫶🏻 @hei.lets.feast❤️‍🔥
咁就唔會錯過我嘅最新帖文啦🥳

★ 😋如果睇完想去試✨
➜記得𝐛𝐨𝐨𝐤𝐦𝐚𝐫𝐤🏷 / 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞比朋友仔一齊睇👩🏻‍🤝‍👩🏼