今個月尾實在太多美食飯局🦞🦀。。。之前睇咗某個KOL 介紹呢間嘅片。。早兩日又去咗銅鑼灣。。緣味小聚試吓個蒸氣海鮮加粥底火鍋。。。價錢💰方面就普普通通啦。。不過三個人👱🏻‍♀️👩🏻👱🏻‍♀️去食就有一位免費。。。但係後加嘅任食火鍋配料就冇得免費🥲。。飲埋野又加💰💰餐廳其實位置唔算好大。。但係座位都尚算好坐。。。蒸氣海鮮當然最緊要海鮮夠唔夠新鮮啦。。。坦白講淨係蒸氣海鮮🦞同埋雞粥我就覺得一般飽。。所以最後我哋都加咗配料嘅任食。。。如果你早啲去7:30前埋單就可以包埋任飲。。今次我哋食呢個餐係椰青水走地雞粥。。。其實OpenRice可以預售餐券買另一個餐平少少。。。不過就係要食蒸八寶蒸飯。。。我哋都係覺得食雞粥好啲。。。一路食真係有啲椰青水嘅味道😍😍。。。但係兩個人同三個人去食都係得半隻雞🐔***但係呢餐好多唔同嘅收費。。。menu又睇到你眼花撩亂。。加下加下。。就算三位食優惠。有一位免費都覺得吾算抵。。。

今個月尾實在太多美食飯局🦞🦀。。。

2021-06-28