2022-10-13 1491 瀏覽
放假特登去銅鑼灣行吓,順便去食呢一間bookmark咗好耐嘅西餐廳no boundary~ 因為係假日嘅關係都比較多人,等咗大約10分鐘先入得。入到去同朋友叫咗個all day breakfast,班尼迪蛋同埋Risotto😋一上到黎就覺得佢嘅碟同埋擺盤都好打卡able!! All day breakfast 整體來講幾好食!尤其係個炒蛋,首先佢係加咗啲牛奶去炒,所以幾有奶香味,而且佢吵到半成熟識落仲係好嫩滑嘅口感,正!如果班尼迪蛋一上到黎靚到唔捨得食🤣 蛋整到半流心,好考廚師嘅功夫🔥再配合埋三文魚同生菜,味道都好夾~整體配搭都比較清新而家煙肉Risotto就正正常常冇咩太大驚喜~啲飯軟硬適中,稍微覺得佢擺盆冇另外嗰兩款咁靚🤣不過食物嘅質素都唔錯整體來講餐廳都係偏向打卡嘅感覺,座位嘅間隔都疏落~
一上到黎就覺得佢嘅碟同埋擺盤都好打卡able!!
整體來講餐廳都係偏向打卡嘅感覺,座位嘅間隔都疏落~
2022-10-09
  • All day breakfast