2022-04-14 243 瀏覽
今日母親大人好想食鐵板燒,本身book左食另外一間,話消火檢查,所以臨時黎左食呢間。其實環境係真係好靚既,侍應的服務都非常殷勤,但有欠專業水準,好似第一日返工,乜都唔識,雖然會不停加水,但會收走師傅岩岩拿出來用來準備印牛肉既麵包🤣🤣🤣我又聽到後面個manager 話佢d醬汁擺錯左位置😉😉😉到了甜品時間,待應詢問需要雪糕定咖啡嘅時候,我問雪糕有什麼味道,他說只有紅豆。選定了雪糕後,遲遲未到,我詢問另外一位侍應,他反問我要什麼味道的雪糕🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️真奇怪,唔係只有一種味道?最後.....送來的竟然是柚子雪芭😅收錢方面,也出現問題。我離開了餐廳半小時,才打電話來說唔收某信用卡,但明明剛剛已經簽哂卡俾哂單我,仲叫我重新俾錢😨😰😥真係未試過.....好彩最後佢哋自己攪得掂,話唔洗我再去俾錢👎🏻食物方面,只是一般,絶對不會再光顧。選擇了A5和牛薄燒$1780(2位),和牛得兩塊,並沒有入口即溶的感覺,入面的蒜片是淋的,也不香脆,基本上同美國牛無乜分別。呢個價錢其實只有鮑魚一隻,龍蝦半隻,和牛一塊,完全唔明白點解大家話好抵食。而大家話既secret 甜品,燒沙糖麵包,我果舊不幸地一d都唔

收錢方面,也出現問題。
好彩最後佢哋自己攪得掂,話唔洗我再去俾錢👎🏻

食物方面,只是一般,絶對不會再光顧。

而大家話既secret 甜品,燒沙糖麵包,我果舊不幸地一d都唔脆,是硬的。

加一後,$2000(2位)午餐,絶對沒有下次。

只怪打手太多,大家自行判斷。

2022-04-14