2014-07-18 3761 瀏覽
半夜同事收工來試吓,都好擔心夜晚去啲員工會濃面,但又好彩,除咗企門口個女仔無咩笑容其他都好好態度,尤其四眼女經理,極之欣賞佢,說話技巧好,又有禮刺身吾錯,我覺得幾好食tim,你填幾多,佢都真係出足俾你,吾係好劣果種,通常放題都會自動調節咗你嘅件數但依間出得幾足,但吾知係咪因為宵夜時段有油甘魚,朋友話切位係靚嘅出面大部分無油甘嘅我就好甜蝦嘅,依間都吾錯,都幾gem口,至少不時霉嘅,咪講笑,真係試過其他地方係霉!!最surprise係啲炸物吖,串燒,全部都好食,夠味,又吾過咸,仲要好fresh!!睇顏色已知啲油使用程度,真心好差吾多12時,又入咗一枱客,跟住bar幾個刺身師傅集體“aiu”咗声,因為我哋坐好近所以先聽到,理解嘅理解嘅,雖然我哋即刻心震一震,驚驚地,但刺身師傅好型仔,雖然吾識笑眼神仲幾兇狠但樣子搭夠,最後,我哋係食哂無剩任何嘢,因為味道真係吾差,全部食物水準都好吾錯咁嘅時間人哋吾倒屎我哋食仲有咁嘅水準真係一牛,無咩好彈!女經理真心好禮貌,另外有個藍衫仔都好好態度欣賞!
半夜同事收工來試吓,
都好擔心夜晚去啲員工會濃面,
但又好彩,除咗企門口個女仔無咩笑容
其他都好好態度,尤其四眼女經理,
極之欣賞佢,說話技巧好,又有禮

通常放題都會自動調節咗你嘅件數
但依間出得幾足,
但吾知係咪因為宵夜時段

有油甘魚,朋友話切位係靚嘅
出面大部分無油甘嘅

睇顏色已知啲油使用程度,真心好

因為我哋坐好近所以先聽到,
理解嘅理解嘅,雖然我哋即刻心震一震,
驚驚地,但刺身師傅好型仔,雖然吾識笑
眼神仲幾兇狠
但樣子搭夠,

最後,我哋係食哂無剩任何嘢,
因為味道真係吾差,全部食物水準都好吾錯
咁嘅時間人哋吾倒屎我哋食
仲有咁嘅水準真係一牛,
無咩好彈!

女經理真心好禮貌,