2023-06-25
<海饌-海鮮牛扒餐廳> 銅鑼灣休閑餐廳之選🥰海饌 - 海鮮牛扒餐廳 (Fashion Walk) (銅鑼灣)銅鑼灣Fashion Walk食街加寧街9-11號華高大廈地下C及D號舖味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️價錢: 💰💰💰抵食指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️返工日子,今次我去到銅鑼灣遠少少搵食 可以借機行遠啲偷下懶😉行到充滿著名美食Fashion walk既海饌餐廳真係主揸休閑🤣餐廳設計主以西式簡約風 比人可以係入面都好放鬆😝而且餐廳員工都唔會因為咁偷懶 佢地服務好好👍🏻相信每道菜都超用心製造 因為我食完都返工遲工🫢🫢布袋流心水牛芝士番茄沙律 $115沙律菜同埋番茄都超級新鮮👍🏻👍🏻兩樣都係我最愛❤️而且仲有一種酸酸甜甜嘅醬令到我食慾大增🤩我唔係芝士控但係水牛芝士的確係唔重芝士味嘅芝士🤣我都用左半舊去配沙律食香蒜橄欖油浸墨魚片 $105香蒜片超香口,橄欖油浸住墨魚片,吸收晒橄欖嘅味道,而且墨魚片非常之爽口,非常好味😋😋而且唔會係主菜黎之前飽肚脆炸蘇格蘭蛋配風腸及蒜蓉蛋黃醬 $105兩隻溏心蛋切半再加酥脆嘅外層😗外層係以豬肉同埋腸撈埋一齊再脆炸,再配埋蛋黃醬,真係超級好味🤤🤤烤阿根廷牛簿裙肉配布達拉芝
味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢: 💰💰💰
抵食指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️
布袋流心水牛芝士番茄沙律 $115
香蒜橄欖油浸墨魚片 $105
脆炸蘇格蘭蛋配風腸及蒜蓉蛋黃醬 $105
烤阿根廷牛簿裙肉配布達拉芝士及阿根廷青椒醬 $295
呢道牛肉🥩超級用心,食得出西餐嘅精髓,就係外脆內軟嘅牛肉,再配埋唔同嘅醬汁,而且仲有水牛芝士配上牛肉,一齊放入口,簡直就係幸福🤤