2021-04-15 87 瀏覽
呢間以鬼怪作為主題既餐廳 裝修風格好正 入黎餐廳之前會經過扶手電梯 左右兩旁都係鬼片既poster 唔講以為去緊戲院🎬😂入到去仲要裝修到有d似鬼屋 夜晚晚黎勁有feel😜餐廳好寬闊 坐得舒服 周圍既擺設都幾多又靚 環境黎講無得頂👍🏻🍴鬼混蕃薯條(話梅粉) $58<有話梅粉/海苔粉揀>蕃薯條完全唔油 好食到不停食😂食完仲要唔會覺得滯或者油膩 加埋淡淡既梅粉味 唔錯👅🍴鴨肉醬鵝肝慕絲脆片(二人份) $68我個人唔食鵝肝所以直接放棄但朋友食完覺得鵝肝好好食同個醬搭配得唔錯 🍴水牛芝士氣球沙拉 $128貪佢打卡靚感覺上又幾健康所以叫左😍個波影完相就可以戳到扁一扁準備開餐喇🎉水牛芝士味道偏淡 仲有巴馬火腿 而且生果幾豐富 有藍莓 紅桑子 牛油果 西袖 普遍生果都係微甜唔會酸 不過牛油果生左少少 🍴龍蝦湯配脆米伴海蜇頭珊瑚蚌 $182龍蝦湯要自己倒落去 味道都幾濃 乾食脆米唔落湯係硬到牙都崩 建議淋多幾啖湯中和下脆米個硬度😂🍴佛手甘伯爵茶奶凍 $68一聽到伯爵茶甜品點可以唔嗌呀😍上面係玫瑰花果凍 下面係伯爵茶奶凍 兩者都唔太甜 我中意分開食多過夾埋一齊食🙈🙈底層仲要有埋餅碎😍🍴 烏

🍴鬼混蕃薯條(話梅粉) $58
<有話梅粉/海苔粉揀>