✨銅鑼灣私心收藏咗好耐嘅西餐廳 - 目前為止真係冇一樣食物令我自己小編們失望🫶🏻✨ foodcoupleee_等級32023-11-0129 瀏覽 關注 今次終於要介紹小編們都好鍾意去嘅一間西餐廳!呢度可以話係小編每次食完都好想快啲再encore返去食嘅地方🥹第一次嚟其實都係T小編無意中搵到,點知嗰次食完已經好鍾意呢度,性價比真係好高,同埋食物質素絕對唔會令你失望👍🏻呢到雖然唔係好大,不過都幾啱三四個人嚟聚餐,整體感覺都好舒服同良好~整體上小編都搵唔到呢度有咩挑剔嘅地方🤣除咗食物質素同性價比好高之外,呢到嘅員工service都好好,每次小編走嗰陣都會對呢到讚不絕口haha 寫完今次個食評嚟緊又要搵機會再去食一次啦🤭熱辣辣嘅龍蝦湯,超濃郁龍蝦味,飲落好滑,仲有好多龍蝦粒係湯入面😚隔離細細地嘅蒜蓉包都好好食!$98呢個意粉係小編們每次嚟到都必叫嘅意粉😋少少哋嘅辣味,再加上好多嘅蒜蓉,係非常惹味。而且仲有勁多大大隻嘅蜆,每粒蜆肉都好飽滿。性價比極高🙌🏻$188呢個肉眼扒一啲都唔馬虎,好厚身,都算大塊。$298今次小編們嗌咗5成熟,見到生熟程度啱啱好。 肉質仲好粉嫩,牛味肉汁都夠,最重要係識落佢有炭燒嘅味道,真係好不錯🫶🏻食埋啲配菜絕對夠飽。$298以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享✨銅鑼灣私心收藏咗好耐嘅西餐廳 - 目前為止真係冇一樣食物令我自己小編們失望🫶🏻✨ The Musicbox Grill House & Bar https://s.openrice.com/QrbT0Wj5D00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務5衛生5抵食推介美食🍝Vongole 蒜香辣椒蜆肉意大利粉$188🥩Grass-Fed Australian Beef Ribeye 草飼澳洲肉眼牛扒 (10 oz)$298🥩Grass-Fed Australian Beef Ribeye 草飼澳洲肉眼牛扒 (10 oz)$298用餐途徑堂食用餐時段晚餐