2024-10-20
🦀 銅鑼灣新開高質粵菜餐廳,大閘蟹放題任食!一年一度兩小時大閘蟹放題又黎啦!銅鑼灣新開高質粵菜餐廳,地方寬敞舒服,新穎時尚裝潢,用上白色配上淺紫色的色彩,銀閃閃既枱布,bingbing發光,感覺好高雅。而餐具圖案十分精緻,茶壺下還會擺蠟燭一直哄住,可以保持溫度。而餐廳服務都好好㗎職員會用鉗把餐具放入熱水中喺客人面前洗乾淨,免除自己弄到一手都是水。如果三五知己想獨自一角的話,餐廳還有四間VIP房同樣環境都寬敞,舒適整潔,既有中式雅致嘅格局,但係同樣有西式明亮嘅感覺。喺咁舒服嘅環境裏面吃大閘蟹放題當然是不錯的選擇,完全沒有限數量㗎每一隻大閘蟹都非常之新鮮,很香很濃郁的蟹膏蟹黃,真係令人食指大動啊!除咗大閘蟹之外,還有其他嘢食小編特別喜愛的就是他們的片皮鴨真的很脆很juice,大家都記住要試試啦!
一年一度兩小時大閘蟹放題又黎啦!