十下火鍋

SUPPA Hot Pot by ATUM
銅鑼灣搵食☝🏻🤪一行6人打邊爐🤤預先打電話黎訂台時段可以分為1730-2030 or 2030之後😏台與台之間好闊, 絕對唔會出現身貼身、枱貼枱嘅感覺☝🏻算係坐得幾舒服嘅打邊爐地方🤔😁調味料方面佢哋有齊晒基本野,仲有芫荽添☝🏻佢地嘅麻醬非常之出色☝🏻☺️必要加入豉油到! 鴛鴦湯底 ($128)十下麻辣大紅鍋 (超級正大大大大推介,同行朋友都主力係食呢一邊)胡椒豬肚湯 (正常)****必須要叫個寬冬粉索晒啲麻辣汁一流🤤🤤🤤🤤🤤其他食材好新鮮☺️鴨血、蔬菜拼盤、、大蟹棒同炸響鈴等等🤤🤤🤤🤤特別推介!本地牛肉重追加左2碟🤤🤤🤤🤤🤤 牛肉非常新鮮,厚薄適中!放落去一陣就熟啦!口感拍得住和牛入口非常軟滑!一啲渣都冇!正呀!十下三寶滑 -鮮打鹹蛋黃蝦滑三個裏面最喜歡嘅就係鹹蛋黃呢個!真係見到大大粒鹹蛋黃係入面㗎超好食!非常彈牙滷水大腸除咗打邊爐嘅食材之外,估唔到熟食都幾出色!每一舊腸腸都非常之肥美鮮制魚皮餃皮夠薄身!完全唔會厚‘麵'皮🤤熟左之後成隻魚皮餃晶瑩剔透!一啲都唔會鯹好味道!打邊爐又點少得下火嘅嘢飲呢!竹蔗茅根 !非常清新唔會過分甜!配合埋麻辣邊爐🙊同時可以比唔食得辣嘅人解下辣啦!最後埋單我地

銅鑼灣搵食☝🏻🤪一行6人打邊爐🤤

醬料

鴛鴦湯底 ($128)
胡椒豬肚湯 (正常)

、大蟹棒同炸響鈴等等🤤🤤🤤🤤

特別推介!本地牛肉重追加左2碟🤤🤤🤤🤤🤤
大刀手切本地牛肉

十下
三寶滑 -鮮打鹹蛋黃蝦滑
鮮打鹹蛋黃蝦滑

滷水大腸
除咗打邊爐嘅食材之外,估唔到熟食都幾出色!

每一舊腸腸都非常之肥美

滷水大腸

鮮制魚皮餃
皮夠薄身!完全唔會厚‘麵'皮🤤
熟左之後成隻魚皮餃晶瑩剔透!
一啲都唔會鯹好味道!

竹蔗茅根

打邊爐又點少得下火嘅嘢飲呢!
竹蔗茅根 !非常清新唔會過分甜!
配合埋麻辣邊爐🙊同時可以比唔食得辣嘅人解下辣啦!最後埋單我地叫左4支🙊🙊🙊🙊

☝🏻🤪員工服務態度非常好,無論落單上菜追加佢啲反應都非常之快效率非常之高,我哋帶咗個蛋糕上去慶祝,收費係$100!
大刀手切本地牛肉
鮮打鹹蛋黃蝦滑