2023-09-18
我妹好鍾意食漢堡包🍔呢間🍔exotica gelatea😋我地兩個試完都覺得好正👍🏻連我本身唔係太好都覺得要推介比大家💁🏻♀️店內設計以意大利費迪南德居住嘅小屋為主題,牆上好多掛畫,好有特式。🍔古代漢堡$119呢到嘅漢堡分左3種價錢,有試食迷你款,有正常size同跟餐價錢,我地點呢個係正常size,麵包搽咗牛油再煎過,所以特別好味😋包面重好豐厚好有光澤,芝士同蕃茄大大塊,用上青醬做配搭,牛肉用左安格斯牛,牛肉味香濃,成個配搭一啲都唔膩,回味無窮👍🏻🩷🍔Gelato Toast(Chocolate Banana)$99個吐司係用蜜糖丹麥酥製成,甜甜地口感超好😋好厚身,朱古力香蕉味嘅Gelato綿密香濃,配上朱古力醬,好好嘅飯後甜品🍧我同呀妹好快就KO晒🤣🍔Iced Matcha Latte$55香厚抹茶🍵味加埋清甜嘅奶香,今日又漢堡包又甜品,飲呢杯中和下最好不過👍🏻
🍔古代漢堡$119
🍔Iced Matcha Latte$55