cafe TOO

我和我老友李會長,講起食buffet。我就話如果講食酒店梗係香格里拉啦!話晒大廚都係廚神,唔知退咗休未...咁喺OpenRice就搵到Cafe TOO有buffet食!(正)香格里拉,我最開心係因為我揸車,門口有人幫我搞掂,Very good我好喜歡!(正)大堂裝修整體整潔唔使講嘢一定係五星!(正)食物質素大酒店水平啦,樣樣都好食,只有食貴唔會有食錯!(負)我訂枱嘅時候已經問清楚有冇Discount,電話上好清楚話係有七五折,我仲話用OpenRice有飛行里數儲。佢就話呢樣唔清楚。但我都埋單嘅時候,竟然係冇折扣,我問侍應嘅時候,侍應表示很不耐煩,說時常都是這樣。大佬啊我訂枱就book Mark低,我有七五折啦大佬。正常博啲面皮,都唔會好意思,我們走慣江湖唔會怕呢啲嘢㗎!我如實詳細咁樣寫出嚟。後來佢叫我入Golden Circle 咁樣先有七五折。唔係講笑嗰位員工,長工就要提早退休,散工就要永不錄用,講完。講到好似我錯咁,搵你着數咁,你X街啦。本來想俾個負評,出到門口個泊車又鬼死咁客氣,調氣有啲唔順,算數就比OK!
我和我老友李會長,講起食buffet。

我就話如果講食酒店梗係香格里拉啦!

話晒大廚都係廚神,唔知退咗休未...

(正)大堂裝修整體整潔唔使講嘢一定係五星!