2024-04-11
今日同返中環嘅朋友一齊費事呢間泰式米芝蓮,之前都試過尖沙咀Nara,但呢度嘅lunch set送埋甜品呀!lunch set 包括有湯同埋沙律同埋甜品,仲包埋飲品添!非常完整!-泰式和牛船麵 ($218)材料方面毫不吝嗇, 有牛肉,牛腱, 牛丸同炸豬皮, 麵條都掛湯,而且沒有加入血的成份喔!-泰式豬肉炒金邊粉 ($188)金邊粉很Q彈,配有芽菜、花生碎和砂糖,還有豬肉和碎蛋,而且不會太油,適合女生。-泰式椰汁雞湯仲有冬陰功可以揀,但係唔想食辣,所以揀咗呢個椰汁雞湯,係酸酸甜甜又偏甜,仲有好足料嘅雞肉㖭啊!但我覺得都係冬陰功味🤣咁佢仲有個椰汁西米露嘅甜品啦,我同朋友嗌咗檸茶同檸水,呢啲唔使加錢,如果想飲特飲都可以優惠價加配㗎 !💁🏻♀️服務:有加一,用QR code落單🏡環境:採用落地玻璃,所以坐落都覺得舒服,不過呢間係排晒隊,目測一點之後比較鬆動
-泰式和牛船麵 ($218)
-泰式豬肉炒金邊粉 ($188)
-泰式椰汁雞湯
💁🏻♀️服務:有加一,用QR code落單