同事book左位泥呢到飲茶,之前都想泥試下,今日終於有機會泥試菜。鳳爪唔係非佛所以無試到,先食個頭盤海蜇,味道ok正常。「燒腩仔」皮幾脆口幾香肥瘦都算適中。「胡椒咸茶豬肚」咸菜唔會太咸,豬肚入味好食,「酥炸魷魚鬚」炸得幾脆粉漿唔厚唔硬,魷魚都ok唔係梅,「生菜魚肉豆腐」以為清清地普通野,但其實重果皮味幾香wo,有好多果皮絲。「金鈔米網蝦腸粉」好味外軟內脆!「流沙三小豬」流沙包就一般流沙,但賣相精緻無走樣。「南非鮑魚雞粒酥」我冇食因爲得一隻,聽同事講:un「欖仁蘿蔔絲炒飯」炒飯粒粒分明有鑊氣,有疆味,蘿蔔絲無味道但有咬口,睇樣普通但呢個好食「蝦餃」好食但無影相,蝦好大隻而且彈牙。整體泥講好味但價錢偏貴,唯一差既地方係服務,食到最後係咁收我同事夾緊個隻碟,拉扯大概十幾秒,係要收到為止,如果我平時自己食飯,我諗我一早鬧爆佢,仲有就係佢地話因該我地係book位所以無得叫餐食。真係第一次聽。

鳳爪唔係非佛所以無試到,先食個頭盤海蜇,味道ok正常。

「燒腩仔」皮幾脆口幾香肥瘦都算適中。

「胡椒咸茶豬肚」咸菜唔會太咸,豬肚入味好食,

「酥炸魷魚鬚」炸得幾脆粉漿唔厚唔硬,魷魚都ok唔係梅,

「金鈔米網蝦腸粉」好味外軟內脆!

「流沙三小豬」流沙包就一般流沙,但賣相精緻無走樣。

「南非鮑魚雞粒酥」我冇食因爲得一隻,聽同事講:un

「蝦餃」好食但無影相,蝦好大隻而且彈牙。
整體泥講好味但價錢偏貴,唯一差既地方係服務,
真係第一次聽。