2016-03-02 133 瀏覽
又去megabox行街,貪人少又好行,睇戲又得,正是晚餐時份,今次試下呢間,日和號!其實都開左咁耐都未試過,睇佢裝修都得意,係車車嚟,而且地方算大同整潔,店員都好有禮貌,我地見新推出芝士火鍋有優惠又未試過就試下,當然都有嗌到其他野食,我就嗌左刺身同沙律!先講個青蘋果三文魚沙律,好食!!外表已經好靚,好似花咁,青蘋果切到薄薄,配上三文魚食好清新!三文魚又好厚切,加上沙律醬同其他菜,好fresh好脆!好大碟好食!刺身我嗌左三文魚,朋友就嗌左蚌?我嘅三文魚又係好正,肥瘦適中,好新鮮,好食!到重頭戲,芝士火鍋!真係好厲害!係好多野食,店員會好nice咁介紹點食,分別有粟米,薯條,呢兩隻可以用芝士醬配嚟燒,好快食得!仲有戴子,雞肉,豬肉,牛肉,冬,茄子,豆腐等等!最後仲驚你吾夠飽,俾埋碗飯你,仲建議飯加上芝士條,加入湯入面食!我就食吾晒冇食到飯,因為已經好飽啦!哈哈,好抵食丫!!正!第一次咁食,都算得意,又有少少好似韓燒咁,不過爐仔細細又有湯又有芝士幾正!仲有丫!芝士用完可以嗌人俾嫁!!喜歡芝士嘅朋友岩晒!!飽死!其實呢間都吾錯!冇食評講得咁差,而且服務都好好,有機會會再嚟!