2021-02-02 988 瀏覽
又是没有晚市堂食既關係,所以要買外賣食天一商城老公第一次黎,所以都留返係天一商城買野食啦雖然天一商城都唔細,但係感覺好似無乜好行,d 食肆又開到好散行到上一樓老公都懶得再揾食,見到有台式野食就叫呢間啦因為熊貓有八折,所以就係熊貓落單叫外賣自取今次我地叫既係醬燒豬頸肉同埋豬頸肉肉燥飯+珍珠奶茶豬頸肉眼見都燒得幾靚仔,醃到上曬色其實我覺得叫豬頸肉永遠都係最穩陣既選擇,唔知大家覺唔覺得呢?肉質又爽脆唔會淋或者變UN,所以係我既喜愛小食之一再黎個近鏡,雖然切得有少少薄,但係都還好唔會太乾,好食😋!呢個係老公叫既豬頸肉肉燥飯,仲有半隻滷蛋滷蛋不能評價,因為我無食肉燥既份量就很多,撈到飯食唔會少,肉燥質地就偏爛不過我最鐘意既係豬頸肉!!十分入味,又淋,而且都有四五舊,份量都幾好珍珠奶茶就正常水準,無乜特別需要cm 既總結黎講呢餐九十蚊有找,我地都覺得滿意,外賣又只係等十分鐘,都好理想可惜既係天一商城真係有dd 遠,唔知老公仲會唔會同我去第二次了!
又是没有晚市堂食既關係,所以要買外賣食
天一商城老公第一次黎,所以都留返係天一商城買野食啦

行到上一樓老公都懶得再揾食,見到有台式野食就叫呢間啦

因為熊貓有八折,所以就係熊貓落單叫外賣自取
豬軟骨肉操飯和醬燒豬頸肉

今次我地叫既係醬燒豬頸肉同埋豬頸肉肉燥飯+珍珠奶茶
醬燒豬頸肉

豬頸肉眼見都燒得幾靚仔,醃到上曬色

肉質又爽脆唔會淋或者變UN,所以係我既喜愛小食之一
醬燒豬頸肉

再黎個近鏡,雖然切得有少少薄,但係都還好唔會太乾,好食😋!
豬軟骨肉燥飯

呢個係老公叫既豬頸肉肉燥飯,仲有半隻滷蛋

滷蛋不能評價,因為我無食

肉燥既份量就很多,撈到飯食唔會少,肉燥質地就偏爛

珍珠奶茶就正常水準,無乜特別需要cm 既

2021-01-30
10 分鐘 (外賣自取)
豬軟骨肉燥飯