2019-06-07 31 瀏覽
今日應承左朋友幫佢做白老鼠,攪掂之後佢話請我食飯,我梗係帶佢食好野啦 🤣可能我地太夜...黎到都9點半 🤣 唔駛等位!入座後就睇左好耐食乜!條友話食鵝肝,一於叫個雙鵝肝漢堡豪一豪佢!黎到大到一個點,我地呆左 🤣🤣 好在諗住一個兩份,再叫小食 😋鵝肝外脆內滑,勁香!塊牛仲好多汁!個包都真係好大個 🤣🤣 我地係道笑,但係可以一啖咬齊哂餡? 我地笑話用刀叉食 🤣之後係 軟殻蟹沙律,夜媽媽都真係菜既我,沙律好重要!沙律汁好開胃,軟殻蟹實在太大隻 🥰 個八婆又唔講我知佢唔太好...如果唔係叫帶子啦 😪 軟殻蟹好爽,我食左 3/4 好飽 🤣雞翼我每次黎都會叫,呢個係蜜味辣雞翼,個面好脆,蜜糖都真係雞翼好朋友!佢話要食 黑松露芝士薯條,一個邪惡到極點既薯條 😋 芝士好滑又好香濃,但都真係要襯熱食,去到尾好漏 🤣 我食左好多茄汁對付佢 🤣朋友叫蜜桃冰茶而我係洋甘菊茶,其實食漢堡都真係要飲可樂同啤酒,有茶飲都真係好開心 🤣

朋友叫蜜桃冰茶

2019-06-04