2018-04-18 32 瀏覽
已經有一輪冇食過放題, 咁岩最近有FD講開話有間新既放題D魚生係築地直送, 當然就要去試下啦, 於是放工就同FD兩個人黎試下訂左位7點左右黎到, 人唔算多, 中好好咁比左個四人卡位我地, 正! 不過間鋪感覺有少少迫, 拎野飲就有D難行.到正題啦, 首先梗係要食左魚生先啦, 款式好多連蝦都有四種, 所以樣樣都叫D試下, 結果果然冇令人失望, 除左赤貝一般之外其他都好鮮甜, 特別係三文魚同帶子更加係比想像中好. 至於壽司亦都唔錯, 油甘魚值得一試. 反而手卷就一般般冇乜特別.跟住中叫左其他野試, 個燒牛舌好正好正, 一定要試下. 至於個三文魚籽杯同吞拿魚蓉杯就得得意意食落唔錯. 其他野好似天婦羅, 雞軟骨, 溫泉蛋, 羊扒都屬於平均水平. 反而係個芝士焗蠔同龍蝦肉唔知做咩好咸.順帶一提, 唔知點解好好笑咁會有泰國菜同西餐既MENU, 不過冇試到XD.. 最後中有movenpick 食, 爽!

2018-04-10