2022-08-24 23 瀏覽
_____好味指數:🌟🌟🌟🌟抵食指數:🤑🤑🤑🤑雞肉係做運動嘅人嘅好朋友🏋🏼今次去呢間串燒店選擇豐富,雞嘅好多唔同部位都有得揀,而且其他類型例如牛串燒都有🍢我哋一坐低店員就端上一個大雲石碟,除咗用嚟放串燒,旁邊仲有調味料例如檸檬、青檸、柚子胡椒、黃芥末同七味粉,可以按自己口味蘸點,細心👍🏻✅免治雞肉棒雞肉棒燒到岩岩好,咬落有肉汁又啖啖肉,入面仲有雞軟骨碎增添口感,配埋蛋漿同醬汁更惹味🥚
✅提燈原來係雌雞嘅輸卵管與卵,所以每隻雞只有一串1️⃣本住好奇心同勇於嘗試嘅態度點咗💁🏼‍♀️口感軟綿又帶咬口, 係好新鮮嘅味道✅A4鹽燒和牛崩沙腩牛腩河食得多,燒崩沙腩都係第一次食🐮牛味濃郁,入面充滿肉汁,中間夾咗青椒加添青澀感,非常特別✅豚五花腩芫茜卷鍾意食芫茜嘅我梗係要叫🤤油香四溢嘅五花腩有好濃嘅芫茜香,呢個配搭多一種清新又平衡油膩感🌿✅雞肝醬多士多士上搽咗一層厚厚雞肝醬,味道比鵝肝溫和,上面灑上烘烤過嘅花生碎令香味更出🥜✅雞爽肉係雞嘅腹部,肉質比較瘦同爽口✅牛舌咬落彈牙又唔煙韌,質感爽彈佢哋啤酒仲有買一送一優惠, 真係好啱同朋友飲住啤酒食住串燒盡情暢談🍻

_____

✅A4鹽燒和牛崩沙腩

✅豚五花腩芫茜卷

✅雞肝醬多士

✅雞爽肉
係雞嘅腹部,肉質比較瘦同爽口

✅牛舌
咬落彈牙又唔煙韌,質感爽彈