2021-03-07
遲來的情人節快樂💕💕今個情人節 雖然冇得夜晚出去食飯 不過我哋都揀咗一間好特別嘅餐廳😋 #黃店推介 間餐廳好方便 喺旺角銀城廣場9樓😗我哋都有預先喺OpenRice book位仲可以有折添架🥳- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -不過因為我哋晏晝食咗少少嘢☺️所以就揀咗妟少少四點嘅時段食 當係食晚餐(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)上到去有Booking嘅話就唔使排隊 入面都好多人差唔多坐滿哂我哋兩個人就叫咗一個 石燒吉列霜降牛小排晚餐定食價錢: $178 配一碗白飯同埋一隻糖心蛋或者溫泉蛋(≧▽≦) 另外 揀咗幾款唔同嘅壽司🍣大大粒嘅帶子壽司 ,三文魚壽司,腐皮壽司,甜蝦壽司,同我哋兩個嘅最愛🤤蟹膏蟹肉壽司^ω^帶子真係好鮮甜 仲要係勁大粒 要分開兩啖咬😋蟹膏同蟹肉都好正 呢個組合不嬲都冇得輸😏兩樣都好鮮甜( ´▽`)好幸福-石燒吉列霜降牛小排 我記得大概好似有10塊 咬落口脆卜卜 兩邊放上去燒一陣就食得架啦😚唔好太快拎起呀 如果唔係就會咬唔開(´Д` )最緊要夾實舊香噴噴嘅牛肉 唔好好似我咁燒到跌咗落地下😞(手殘) 不過真係好香牛味~油脂分布都好平
我哋兩個人就叫咗一個 石燒吉列霜降牛小排晚餐定食
最緊要夾實舊香噴噴嘅牛肉 唔好好似我咁燒到跌咗落地下😞(手殘) 不過真係好香牛味~油脂分布都好平均 燒完之後 加少少鹽都好jenggggg(^∇^)
環境方面原來入面都幾大㗎 開頭仲以為間舖頭係好細嘅添🙊入面會有分卡位 同埋四人位 平時都有午餐同埋晚餐 如果唔鍾意食牛都仲有好多選擇㗎 個日大概食咗$400多少少 平均大概$200 我哋兩個都覺得好飽
份量都好足!!值得推介俾大家試下❤️