2023-06-26
友人評價係雖然係觀塘價錢嚟講比較高但整體係好食,就等我嚟試試啦 ~附是日餐湯/沙律 + 咖啡/茶▴ 美國安格斯西冷 (9oz) 伴炒野菜 七味醬烤茄子 新鮮薯蓉 $198照舊嗌五成熟,肉質稍為唔夠軟身反而薯蓉有驚喜,入口好 smooth 好新鮮!▴ 軟殼蟹黑松露野菌汁意大利粉 $158鍾意黑松露但又怕似石油味嘅,呢個岩哂 ~唔會似個種劣質黑松露味,入口好香好 creamy▴ Relish All Day Breakfast $148炒滑蛋、牛油栗米、艺士大啡菇、菠菜車打芝士腸、炸煙腩片、烤車厘茄、炒焦糖菠蘿、煙三文魚田園沙律、炸甘栗紫薯餅好有誠意嘅 all day breakfast全部都有細心烹調,唔似有啲 cafe 炒埋一碟就 serve 客最鍾意食佢個芝士大啡菇,好食 ▴ 追加炸廣島蠔 +$58呢個份量好足,一開始以為 $58 得兩件上夠五件而且件件夠大隻,掂 (◉3◉)整體嚟講都幾適合係觀塘返工 friday lunch 獎勵下自己 (・8・)
但整體係好食,就等我嚟試試啦 ~
附是日餐湯/沙律 + 咖啡/茶
照舊嗌五成熟,肉質稍為唔夠軟身
反而薯蓉有驚喜,入口好 smooth 好新鮮!
▴ 軟殼蟹黑松露野菌汁意大利粉 $158
鍾意黑松露但又怕似石油味嘅,呢個岩哂 ~
唔會似個種劣質黑松露味,入口好香好 creamy
好有誠意嘅 all day breakfast
最鍾意食佢個芝士大啡菇,好食
▴ 追加炸廣島蠔 +$58
呢個份量好足,一開始以為 $58 得兩件
上夠五件而且件件夠大隻,掂 (◉3◉)