其實都經常同屋企人黎深水埗食野,多野揀又唔太貴,而且仲有好多糖水舖。但今次呢間就第一次試! 本身食開隔離o個間,但有次o係附近食糖水,職員都話呢間好食d,所以今次就專登黎試下。豉油雞 - 呢度O既招牌棻,都值得試下,幾入味,而且D肉好滑。鬼馬炸油條 - 好特別,中間釀O左D墨魚滑,味道唔錯但唔太抵食。胡椒豬肚花甲湯 - 好大盤,我地5個人每人飲兩碗都有剩! 都算辣,建議多人先叫呢個~芥蘭煲 - 推介!唔食芥蘭O既我竟然都係咁食,有D肉碎加落去好野味,又香,餸飯食一流!蝴蝶腩 - 人地介紹就試下,冇咩特別,但都算炆得淋。椒鹽大虎蝦 - 好巨型,而且有膏。但都幾貴,兩隻要$5XX~D野都算幾大碟,適合一大班人一齊食。不過最好訂枱,因為都幾爆下。

蝴蝶腩 - 人地介紹就試下,冇咩特別,但都算炆得淋。

鬼馬炸油條
芥蘭煲