之前食過尖沙咀燒烤堂,一直都令一回味!今日放假同朋友去咗荃灣分店!餐廳裝修以日式和風為主, 感覺令人好舒服! 串燒除日底仲有泰式、川式等,選擇都好多款!一口氣叫咗10幾款😂必食鹽燒豚肉荔枝卷,外層豚肉燒過 有油膩香內裏荔枝甜甜,整個感覺好開胃又唔會油膩! 蒜蓉燒廣島蠔好抵食,廣島蠔鮮味十足,蒜蓉味香濃,好值得encore☺厚切鹽燒牛舌拖羅口感豐富細嫩帶juicy,有嚼勁!川式同樣出色孜然豚肉芫茜卷,冇諗過2 款重口感夾埋咁match, 鐘意芫茜嘅朋友一定要食!孜然同芫茜味都好香濃,口感juicy ! 而麻辣豬大腸燒過後,豬大腸油味香,帶點麻麻辣辣,真係次次嚟都要食!飲品方面,揀咗即打士多啤梨乳酸, 士多啤梨酸酸甜甜,配乳酸感覺好解暑!另外一杯係百香果烏龍茶, 百香果鮮甜清新,烏龍茶香可中和串燒嘅油膩感☺

餐廳裝修以日式和風為主, 感覺令人好舒服!